Klik voor meer informatie of voor advies op onderstaande buttons

De trap na de renovatie
De trap voor de renovatie
De trap voor de renovatie
De trap na de renovatie

PORTAS TRAPRENOVATIE


Duurzaam. Veilig. Snel. Het PORTAS trede-op-trede-systeem

Als uw trap jarenlang intensief is gebruikt, is dat duidelijk zichtbaar. Bovendien vormen uitgesleten treden een verhoogd veiligheidsrisico. Ons systeem voor trappenrenovatie biedt een snelle en duurzame oplossing.


Het beproefde en gedegen trede-op-trede systeem van PORTAS heeft inmiddels al vele klanten overtuigd door het duurzame, met uv-gehard acryllak behandelde oppervlak. Daardoor zijn de treden bijzonder robuust en bovendien absoluut onderhoudsvriendelijk.

 

Oude trappen worden weer mooi, veilig en solide.

De PORTAS-oplossng voor trappenrenovatie is net zo geniaal als eenvoudig. Wij bouwen over uw bestaande trap nieuwe treden van hout of laminaat. U heeft de keuze uit talrijke mogelijkheden. Onder de nieuwe mooie treden gaat onze veiligheidstechniek schuil, die tevens een maximale duurzaamheid garandeert. Een aluminium stabilisatieprofiel zorgt voor optimale stevigheid.


Wij maken niet alleen de treden mooier, ook voor de trapboom en de leuning bieden wij diverse mogelijkheden die precies aan uw wensen voldoen. Zo ondergaat uw gehele trap een totale metamorfose die precies past in uw interieur.

 

Voordelen van ons trede-op-trede systeem:

Geen extra werkzaamheden aan wanden, behang of vloer nodig.

Montage doorgaans binnen 1 dag.

De trap blijft tijdens de renovatie beloopbaar.

Slijtvaste antislipkant.

Met UV-geharde acryllak behandeld.


Hout bestellen?? Bosveld bellen!!         026  –  44 333 86