Hout op maat


Zagen, schaven en profileren.

U kunt bij ons niet alleen hout bestellen, maar ook hout en plaat op maat laten maken. Wij zagen hout en plaatmateriaal in vrijwel iedere gewenste vorm en op vrijwel elke gewenste maat en dikte. Tevens kunnen we hout profileren.

Met geavanceerde apparatuur kunnen we veel klussen aan. Maar onze vakmensen draaien hun hand ook niet om voor een stukje handvakwerk. Op deze manier kunnen we heel veel voor onze klant betekenen!


Koop wat u nodig heeft!

Het is bij ons mogelijk u te voorzien van grote partijen hout, we kunnen tegen scherpe prijzen pallets plaatmateriaal en kubieke meters hout leveren. Maar dat niet alleen… We leveren ook de kleinste stukjes. U betaalt alleen het hout dat u nodig heeft. Wij kennen ‘vierkante meterprijzen’ waardoor we u niet verplichten om hele platen af te nemen. En daarom koopt u bij ons dan ook niet te veel!


Voorraad.

Vele plaatmaterialen zijn voorradig, alsook diverse soorten massief hout. Mocht de houtsoort of het plaatmateriaal van uw voorkeur niet voorhanden zijn, is het in vele gevallen zeer snel mogelijk om wel op voorraad te hebben! Iedere houtsoort is door ons leverbaar en te bewerken.

Informeer naar de mogelijkheden!


Wij zagen hout en plaat op iedere maat!


Hout bestellen?? Bosveld bellen!!         026  –  44 333 86