KASTENWANDEN

Kastenwanden


Wij maken de kast die past!

Al vele jaren is Houthandel Bosveld specialist in het leveren en monteren van schuifkastenwanden. Kasten van wand tot wand en van vloer tot plafond. De mogelijkheden zijn feitelijk oneindig.


Als één van de eersten werd Bosveld, inmiddels al heel wat jaartjes geleden, leverancier in de regio Arnhem van dit soort handige kastenwanden. Nu, vele jaren later, zijn de mogelijkheden nog veel uitgebreider, de dessins volledig aangepast aan de huidige tijd en de handigheidjes voor opbergen veel slimmer.

Bosveld levert schuifkastsystemen vanaf eenvoudige doe-het-zelf pakketten tot luxe en uitgebreide kastsystemen, met bijbehorend eenvoudige of vernuftige interieurs. Merken die u bij ons sowieso in de showroom vindt zijn Storemax en Raffito.


Met ons timmerbedrijf monteren wij desgewenst de kast op de gewenste locatie op een snelle en vakkundige manier.


Raffito.

Raffito is een merk schuifdeuren en interieurs met oplossingen voor elke ruimte in huis, ze komen in elke ruimte goed tot hun recht. Raffito biedt zelfs oplossingen voor gebruik als scheidingswand of voor montage onder een schuin dak. De schuifdeuren worden net als de interieurs op maat gemaakt en kunnen toegepast worden van muur tot muur en van vloer tot plafond.

Raffito maakt paneeldeuren, maar ook stijldeuren en Loft deuren. Stijldeuren voor de landelijke designs. Loft deuren voor een Italiaans design; robuust met een schitterende matte en natuurlijke uitstraling.

Kiest u toch liever voor draaideuren in plaats van schuifdeuren? De tijdloze Twist-kast is een prachtig maatwerk alternatief! Natuurlijk allemaal te bewonderen in onze showroom!


Advies.

Wij staan u bij de aanschaf van een kastenwand heel graag bij met advies en tips. Een kastenwand is een product dat vele jaren zonder ergernissen mee moet. Daarom is het goed om te weten wat handig en praktisch is, en wat juist niet. De medewerkers van Houthandel Bosveld weten hier heel goed over mee te denken en te praten! U bent altijd welkom in onze showroom om eens samen te kijken naar de mooiste mogelijkheden voor uw situatie.

Wilt u liever dat er een adviseur bij u langs komt om ter plaatse te kijken wat in uw situatie het beste is? Natuurlijk kan dat bij Houthandel Bosveld. Er komt een ervaren medewerker bij u thuis en de beste oplossing wordt uitgewerkt. Aan de hand van deze oplossing wordt er een offerte opgemaakt.


Inmeten en monteren.

Het inmeten van een schuifkastenwand is een secuur werk. Niets is vervelender dan dat een maatwerksysteem niet past. Bij aanschaf van een schuifkastenwand komen wij dan ook standaard bij u inmeten! We kijken nog even met u mee naar wat praktische handigheidjes en vervolgens wordt de kastenwand geproduceerd.

Natuurlijk is het voor de handige doe-het-zelver mogelijk om de kastenwand zelf te monteren. Onze montagedienst kan dit ook voor u verzorgen. In de meeste gevallen is de monteur binnen een dag gereed met de kast en kunt u al snel beginnen met inruimen. U zult verbaasd zijn over de gigantische ruimte die er in een schuifkastenwand blijkt te zijn!


Bosveld maakt de kast die past!


Hout bestellen?? Bosveld bellen!!         026  –  44 333 86