Verf mengen


Méér dan een kleurtje.

Maar wij realiseren ons heel goed dat het opschilderen van een woning méér is dan alleen een kleurtje uitzoeken en aanbrengen. U wilt graag uw woning schilderen op een manier waarbij u zich prettig en thuis voelt. Wij nemen dan ook zeker de tijd voor u om met u mee te denken over kleurcombinaties en de sfeer die kleuren in uw woning brengen.


Verf in iedere kleur.

In onze winkel bieden wij een ruim assortiment verf aan. Er zijn vele standaard kleuren in de schappen waaruit een keuze gemaakt kan worden. Maar ook als uw kleur er nèt niet tussen zit, hebben wij een oplossing. Wij mengen verf voor u in de kleur die u wenst. Uit honderden waaiers kunt u kleurnummers aandragen, maar u kunt ook een keuze maken uit een kleur uit onze kleurenselector. Zo is er uiteindelijk keuze uit méér dan 1.000.000 kleuren!


U kunt natuurlijk ook een staaltje uit onze kleurenselector mee naar huis nemen. Zoek op uw gemak uw kleurtje uit, met uw eigen spulletjes en kleuren bij de hand. Vervolgens maken wij de door u gekozen kleur in de juiste verf; hoogglans, zijdeglans, mat, muurverf, betonverf, schoolbordenverf, trappenverf, tegelverf, etcetera.


Zo helpen wij u bij het creëren van de sfeer die u graag in of aan huis ziet.

- RAL

- Farrow and Ball

- Histor

- Boonstoppel

- Flexa

- Levis

- Sigma

- Sikkens

- VT wonen

- Flamant

- Alle eigenmerken

  van bouwmarkten

- Patent Niveau