Sleutelservice


In onze uitgebreide doe-het-zelf-winkel treft u ook een sleutelbalie. Naast ons uitgebreid assortiment sloten en onze kennis van veiligheid rondom uw woning, kunnen wij dus voor vrijwel ieder slot een passende sleutel bijmaken.


Het aanbod sleutels varieert van standaard baard- en cilindersleutels tot en met stersleutels, welke aan 4 kanten gefreesd dienen te worden. Wij draaien onze handen er niet voor om!


Cilindersleutels

In de afgelopen jaren hebben wij veel kennis en een bijbehorend assortiment aan sleutels opgebouwd. De meeste sleutels kunnen we vanuit onze voorraad maken. Mocht een bepaalde speciale of specifieke sleutel niet voorradig zijn, is de sleutel eigenlijk altijd vrij snel te leveren.


Wij maken:

- Huisdeursleutels

- Sleutels voor hangsloten

- Kastsleutels

- Fietssleutels

- Klaviersleutels

- Nemefsleutels

- Enzovoort


Gecertificeerde sleutels.

Bent u op zoek naar meer sleutels van een exemplaar met certificaat? Gecertificeerde sleutels kunnen niet zomaar worden gekopieerd.

U kunt voor deze sleutels wel bij ons terecht. Kom bij ons langs met het bijbehorende certificaat, waarna wij verzorgen dat u duplicaten van de sleutel ontvangt. Vraag ons naar de mogelijkheden.


Voor sleutels op maat, verzorgt Bosveld uw duplicaat!