Timmerwerk


De vakman aan huis.

Heeft u van die klussen waar u al zo lang tegenop ziet? Of klussen waar echt een expert bij moet komen om ze tot een goed einde te brengen?

Houthandel Bosveld biedt u de mogelijkheid om gebruik te maken van onze eigen timmer- en onderhoudsdienst. Mensen die hun vak verstaan, met vele jaren ervaring. Niet van buitenaf ingehuurd, maar verbonden aan het bedrijf.


Advies.

Om duidelijk beeld te krijgen van uw wensen en om u te vertellen over de mogelijkheden in uw situatie, bieden wij de mogelijkheid om u aan huis te adviseren. Zo weet u zeker dat het timmerwerk wordt uitgevoerd zoals u graag wilt. Tijdens, of als uitvloeisel van, het adviesgesprek kunnen we u een passende offerte aanbieden. Vervolgens bepaalt u zelf of wij de klus voor u mogen uitvoeren.


Van alle markten thuis.

In principe is er geen timmerwerk dat wij niet kunnen. Wij zijn kenners van hout- en plaatmateriaal en weten als geen ander hoe we de materialen kunnen verwerken en aanbrengen. Zo maken wij bijvoorbeeld deuren, ramen en kozijnen en monteren ze desgewenst ter plaatse. We timmeren ruimtes af, zetten wanden, leggen vloeren, bouwen inbouwkasten en monteren boeiboarden.

Ook voor het fijnere werk kunt u bij ons terecht en hebben we specialisme in huis. Zo leveren en monteren we schuifkasten wanden op maat. Maar ook maken we meubels op maat, als tafels, vitrinekasten en televisiemeubels. Zelfs in winkelbetimmeringen zijn wij een ervaren partner.


Onderhoud.

Onderhoud aan panden is van groot belang. Zo doen wij groot en klein onderhoud voor scholen en woningstichtingen en -beheerders.

Maar ook voor particulieren zijn wij het juiste adres. Een rotte onderdorpel in uw kozijn, een slot vervangen, een deur stellen of afhangen, inbraakschade repareren, een kraan vervangen, een stopcontact plaatsen? Voor vrijwel iedere klus zijn wij graag bereid u te helpen!


Voor iedere klus; bel Bosveld dus!


Hout bestellen?? Bosveld bellen!!         026  –  44 333 86