Klusdienst


In onze doe-het-zelf winkel kunt u terecht voor vrijwel alle materialen die u nodig heeft om een klus tot een goed einde te brengen. Wij geven u hiertoe ook graag advies. Toch kan het zijn dat u vreselijk tegen een klus op ziet. Of dat u denkt dat een klus uw vakkunsten te boven gaat. Of wellicht heeft u gewoon geen tijd om een klus uit te voeren. Ook dan kunt u bij Houthandel Bosveld terecht!


Wij helpen u graag bij het uitvoeren van uw klus. Dat geldt voor grote klussen als het betimmeren van een zolder of dakkapel, het schilderen van uw pand, monteren van boeiboarden of het plaatsen van kastenwanden. Maar ook voor de kleine klus mag u ons gerust bellen. Wij staan graag voor u klaar!


Onderhoud

Ook voor reguliere onderhoudswerkzaamheden kunt u bij Houthandel Bosveld terecht. Onderhoud aan panden is immers van groot belang. Zo doen wij groot en klein onderhoud voor scholen en woningstichtingen en -beheerders.

Maar ook voor particulieren zijn wij het juiste adres. Een rotte onderdorpel in uw kozijn, een slot vervangen, een deur stellen of afhangen, inbraakschade repareren, een kraan vervangen, een stopcontact plaatsen? Voor vrijwel iedere klus zijn wij graag bereid u te helpen!
BOSVELD KLUSDIENST

BEL VOOR MEER INFORMATIE

026 – 44 333 86