PAKKETSHOP/GLS

PakketShop Houthandel Bosveld


Houthandel Bosveld is PakketShop voor bezorgdienst GLS. GLS is één van de drie grootste pakketdiensten van Europa. U kunt via Houthandel Bosveld eenvoudig, voordelig en betrouwbaar pakketten verzenden met GLS door heel Europa.


Bekijk hier de gunstige tarieven van GLS voor het verzenden van uw pakket. Uw pakket is tijdens het gehele traject te volgen aan de hand van het nummer op uw verzendetiket.


Via Houthandel Bosveld is er naast de optie van verzending van pakketten ook de mogelijkheid tot het afhalen van pakketten. Laat uw pakket bij ons bezorgen en u heeft gedurende onze openingstijden alle gelegenheid om uw pakket af te halen! Neemt u voor het afhalen van pakketten uw pakketnummer en een geldig legitimatiebewijs mee.


Natuurlijk kan het gebeuren dat u iets heeft besteld dat u wilt retourneren. Met de ShopReturnService van GLS kunt u heel makkelijk en gratis, voor rekening van de leverancier, goederen retour sturen via onze GLS-PakketShop. Hiervoor moet het pakket zijn voorzien van een ShopReturn etiket, dat u via de leverancier van het pakket aangeleverd moet krijgen.


Pakketten die voor 15:00 bij Houthandel Bosveld worden aangeleverd, worden in Nederland binnen 24 uur afgeleverd.


Via de Track & Trace Code kunt u het pakket volgen op Internet.